18 MART ÇANAKKALE ZAFERİNİN 107. YIL DÖNÜMÜNÜ İCRA ETTİK.

Okulumuz Öğretmenlerinden Tuğba ÖZCAN, Aslıhan ÇAKIR  ve Savaş KIZILTAŞ'ın  öğrencilerimiz ile hazırlamış oldukları 18 Mart Çanakkale Zaferi töreninde; günün anlam ve önemini belirten konuşmalar yapıldı ve  şiirler okundu. Okulumuzun belirli gün ve haftalar ponusu günün anlam ve önemine özgün hazırlandı. Kutlama  töreni ve ponomuzun düzenlenmesinde emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimizi tebrik ediyoruz.

12 MART İSTİKLAL MARŞIMIZIN KABULÜ VE ŞAİRİMİZ MEHMET AKİF ERSOY'U ANMA GÜNÜ

Hayatı ve ahlakıyla tam bir örnek şahsiyet olan İstiklal Marşı şairi Mehmet Akif Ersoy, Milli Mücadele döneminde vatanın istikbali ve milletin hürriyeti için hiçbir sorumluluktan kaçmamıştır. O, Anadolu'da belde belde gezen bir veteriner, üniversitede ders veren bir profesör, halkı birliğe ve vatanın istiklaline çağıran cesur bir vaiz idi. Asla ümitsizliğe düşmeden memleketinin istikbali ve bağımsızlığı için çalışmaya devam etmesi onun şahsiyetini müstesna kılmıştır. Milli Mücadelenin mührü ve bağımsızlığımızın sembolü olan İstiklal Marşımızın kabülünün 101. yılını idrak ederken bize böylesine anlamlı bir marş hediye eden milli şairimiz Mehmet Akif Ersoy'u rahmet ve minnetle yad ediyoruz.

SIFIR ATIK BELGESİ

OKULUMUZ SIFIR ATIK SİSTEMİNİ KURARAK ÇEVRE ŞEHİRCİLİK VE İKLİM DEĞİŞİKLİĞİ İL MÜDÜRLÜĞÜNCE YAPILAN DENETİMLERDE   SIFIR ATIK SİSTEMİNİ UYGUN BULARAK OKULUMUZU BELGELENDİRDİ.BÜTÜN PERSONEL VE ÖĞRENCİLERİMİZE DEĞİŞİK ZAMANLARDA SIFIR ATIK EĞİTİMİ VERİLDİ. UMARIZ Kİ ARTIK BÜTÜN ATIKLARIMIZI GERİ DÖNÜŞÜME KAZANDIRIRIZ.YEŞİL BİR DOĞA İÇİN EL ELE VERİP DÜNYAMIZIN KİRLENMESİNİN ÖNÜNE GEÇERİZ. BÜTÜN ÖĞRENCİLERİMİZİN BU DUYARLILIKTA OLDUĞUNU BİLİYORUZ. BUNDAN BÖYLE ATIKLARIMIZI DEĞERLENDİRELİM.

Şbt

Sürdürülebilir kalkınma ilkeleri çerçevesinde atıklarımızı kontrol altına almak, gelecek nesillerimize temiz bir çevre bırakmak  için Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'nın başlatmış olduğu "Sıfır Atık" projesi kapsamında okul olarak biz de hazırlıklarımızı yaptık. Sistem üzerinden "Sıfır Atık" Temel seviye belgesini almak için müracaatımızı yaptık.

Ock

Yarı yıl tatilini (15 tatili) fırsata dönüştürmek için öğrencilerimize bazı tavsiyelerimiz var.  :) :) :)

Nis

30 MAYIS 2019 GÜNÜ 8. SINIF ÖĞRENCİLERİMİZİN MOTİVASYONLARINI ARTIRMAK AMACI İLE "HİKMET KİLER FEN LİSESİ,NURULLAH EREN ANADOLU LİSESİ VE TATVAN FEN LİSESİNE  GEZİ DÜZENLEDİK.

GEZİ BOYUNCA BİZİ AĞIRLAYAN OKUL YÖNETİCİLERİ VE ÖĞRETMENLERİNE TEŞEKKÜR EDERİZ.

Nis

23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI KUTLAMALARININ 99. YIL DÖNÜMÜ NEDENİ İLE OKULUMUZDA PROGRAM YAPILDI. GÜNÜN ANLAM VE ÖNEMİNİ BELİRTEN ŞİİR LER OKUNDU. KONUŞMALAR YAPILDI. 15 TEMMUZ ŞEHİTLERİ VE BÜTÜN ŞEHİTLERİMİZ ANILDI. OKUL KORUMUZ KAHRAMANLIK ŞARKILARI SÖYLENDİ.BÜYÜK BİR COŞKU İLE KUTLANDI.

Ock

Okulumuzda yapılan deneme sonucunda dereceye giren öğrencilere ödülleri verildi.