Ekm

İLÇEMİZ EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ TRAFİK ŞUBESİ TARAFINDAN ÖĞRENCİLERİMİZE TRAFİK EĞİTİM VERİLDİ.

Okulumuzun muhtelif sınıflarında, İlçe Emniyet Trafik Şubede görevli  trafik polisleri tarafından "TRAFİK EĞİTİMİ" verildi. Öğrencilerimiz eğitiminde emeği geçen Komiser Burhan Bey ve ekibine ayrıca İlçe Emniyet Müdürlüğüne okulumuz adına teşekkür ederiz.

Ekm

OKULUMUZ ÖĞRETMENLERİNCE BÜTÜN ÖĞRENCİLERİMİZE AFET EĞİTİMİ VERİLDİ

Okulumuzda 12.10.2022 günü 5. ders saatinde bütün sınıflarımızda AFET eğitimi derse giren öğretmenlerimizce verildi.Sınıf içi bazı örnek uygulamalar yapıldı. Öğrencilerimizin soruları cevaplandı.

Tem

2021-2022 EĞİTİM ÖĞRETİM YILINDA OKULUMUZDAN MEZUN OLAN ÖĞRENCİLERİMİZE BAŞARILAR DİLERİZ.

Haz

BİTLİS ÇEVRE ŞEHİRCİLİK VE İKLİM DEĞİŞİKLİĞİ İL MÜDÜRLÜĞÜ İLE BİKA SIFIR ATIK PROJESİ KAPSAMINDA  OKULUMUZ İLDEKİ TÜM OKULLAR ARASI DÜZENLENEN SIFIR ATIK PROJESİNİ EN İYİ YÖNETEN 2. OKUL OLARAK ÖDÜLLENDİRDİ.

Çevre  Şehircilikve İklim Değişikliği ile BİKA, Çevre Etkinliği Haftası dolayısı ile sıfır atık sistemi kuran okullar arası yapmış olduğu değerlendirmede okulumuz il ikincisi seçildi. İl Şube Müdürlüğü tarafından okulumuza sıfır atık standart olan standını hediye etti ve okulumuza kendileri getirerek takdim ettiler. Bizim okulumuzu değerlendiren İl Çevre Müdürlüğü ile Bika yetkililerine okulumuz adına teşekkür ederiz.Gelen yetkililer Sergimizide ziyaret ettiler.

Haz

15  TEMMUZ ŞEHİTLER ANISINA ÖĞRENCİLER ARASI DÜZENLENEN SATRANÇ YARIŞMASI, FUTBOL VE  VOLEYBOL TURNUVALARI TAMAMLANDI. ÖĞRENCİLER ÖDÜLLENDİRİLDİ

Okulumuz Öğretmeni Cihan İNAL Bütün sınıf öğrencilerimiz arasında satranç turnuvası düzenledi. Beden Eğitimi Öğretmenimiz Hüsamettin SALMAN da sınıflar arası Futbol, Voleybol turnuvalarını  iki hafta boyunca yaparak tamamladı.   Bütün turnuvaları tek başına bu iki öğretmenimiz icra ettiler. Kendilerine  okulca teşekkur ederiz.

Satrançta dereceye girenlere madalya takdim edildi. Futbol, Voleybol turnuvasında takım olarak derece yapan yaklaşık 40 öğrencimiz yemek ile ödüllendirildi.

OKULUMUZ GÖRSEL SANAT TEKNOLOJİ TASARIM SERGİMİZ

Okulumuzda  14/06/2022 günü yıl boyunca yapılan çalışmalarını okulumuzun sergi solanlarında sergiledik. Başta  Teknoloji Tasarım öğretmenimiz Tuğba ÖZCAN, Görsel Sanatlar Öğrenimiz Aslıhan ÇAKIR  ve Müzik Öğretmenimiz Begüm ARSLAN'a teşekkür ederiz. Ayrıca Okulumuz Müdür Yardımcısı Murat YILMAZ'a Bütün diğer öğretmen ve çalışanlara sayamadığımız emeği geçen herkese teşekkür ederiz. Yine serginin asil kahramanları olan öğrencilerimizede cani gönülden teşekkür ederiz. Sergimize icabet eden Başta İlçe Milli Eğitim Müdürümüze, Şube Müdürlerimize, İlçemizdeki Bütün okul müdürlerimize, katılan öğretmenlere Mahalle Muhtarımıza, Okul Aile Başkanımıza ve velilerimize şükranlarımızı arz ediyoruz.

Haz

Yıl sonu görsel sanatlar teknoloji tasarım sergimize bütün öğretmen, veli ve öğrencilerimiz davetlidirler. Velilerimizin öğrencilerinin yaptıklarını görmelerini isteriz. Bir yıl boyunca yapılanları gezmek için sergiledik. Sergide emeği geçen başta ders öğretmenlerimize, katkı sunan tüm öğretmen, okul çalışanlarını

ve öğrencilerimizi tebrik ediyoruz.

Haz

15 TEMMUZ  SOSYAL ETKİNLİK KAPSAMINDA YIL SONU OKULUMUZ ÖĞRENCİLERİ ARASI FUTBOL VE VOLEYBOL TURNUVASI DÜZENLENDİ.

Okulumuz Beden Eğitimi Öğretmeni Hüsamettin SALMAN önderliğinde okulumuzdaki bütün sınıflar arası futbol, voleybol ve yakan top karşılaştırması yapılacak. Etkinliğe bütün öğrencilerin katılımı sağlanacak. Öğrencilerimize başarılar sayın hocamızı da tebrik ederiz.

Haz

15 TEMMUZ ANISINA SOSYAL ETKİNLİK FAALİYETLERİ KAPSAMINDA YIL SONU OKULUMUZ ÖĞRENCİLERİ ARASI SATRANÇ TURNUVASI DÜZENLENDİ.

Okulumuz Türkçe Öğretmeni Cihan İNAL SANTRANÇ külübü sorumlusu olarak okulumuzun bütün sınıfları düzeyinde gönüllü katılan öğrencilerimizi yarıştıracak.Etkinliğe ilgi gösteren öğrencilerimizi tebrik eder, sayın hocamızı da teşekkür ederiz.

MEB LGS SORU KİTAPÇIĞI VE CEVAP ANAHTARINI YAYINLADI